DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

TINA I JOSIPA USPJEŠNE NA KVALIFIKACIJAMA

Valentina Piršlin i Josipa Harambaša uspješno su odradile regionalne kvalifikacije za pojedinačno prvenstvo Hrvatske. Tina je igrala juniorsku kategoriju i osvojila 2. mjesto što je dovoljno za prolaz na PH. Šteta što je propustila priliku za prvo mjesto jer je vodila 2:1 i imala četiri prednosti u fiksu za 3:1. Ovo je dvije godine starija kategorija, a u svojoj, kadetskoj kategoriji, već se plasirala prema plasmanu na državnoj rang listi. Poredak prve četiri juniorke: Marčec Sara, Piršlin Valentina, Marčec Stela, Krupski Ana.

Josipa je igrala mlađe kadetkinje i kadetkinje i u obje kategorije se kvalificirala kao druga. Inače, na državno prvenstvo u svakoj kategoriji idu po 16 sa državnih rang lista i po dvije sa regionalnih kvalifikacija. Na kraju, da se pohvalimo - sve naše cure uspjele su se kvalificirati na pojedinačno prvenstvo Hrvatske i to svaka u dvije kategorije, svojoj i starijoj. Mlađe kadetkinje su se plasirale i na ekipno, a čekamo još poziv za ekipu kadetkinja. Osim toga imamo i pet plasmana na Masters HSTS-a (16 najboljih ).

Sa osiguranim ostankom u 1. HL (skor 8:8), odrađena 3 Top 12 turnira, 5 plasmana na Masters, 8 plasmana na pojedinačno prvenstvo Hrvatske, plasmanom jedne ekipa (možda i dvije) na ekipno prvenstvo Hrvatske, 11 pojedinačnih odličja, ne možemo biti nezadovoljni proteklom godinom. Dovoljno i za mnogo veće klubove.