DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

STELLA SAMO KORAK DO MEDALJE U LINZU

Četvrtog dana jakog međunarodnog turnira u Linzu Stella Šaš zaustavljena je na samo korak do osvajanja medalje. U pojedinačnoj konkurenciji, nakon tri pobjede i osvajanja 1. mjesta u kvalifikacijskoj skupini, Stella se plasirala u glavni turnir, među 32 igračice, gdje se probila do četvrtfinala. Za ulazak u pulufinale i osvajanje odličja poražena je od kasnije finalistice Čehinje Katerine Pisarove. Stella je tako ostvarila najbolji plasman od četiri igračice iz sastava reprezentacije Hrvatske.

Plasmani:

Stella Šaš 5-8. mjesta,

Tamara Nakić 9-16. mjesta,

Sena Smailji 17-24. mjesta,

Lucija Krnić 17-24. mjesta.

U ekipnoj konkurenciji Stella je nastupila za Hrvatsku 1 i sa Senom Smailji osvojila 7. mjesto. Ključni meč je bio protiv Slovakinja kojeg su dramatično izgubile rezultatom 3:2 i u kojem su četiri meča igrana u 5 setova. Stella je prvu partiju susreta izgubila u petom setu 12:10 dok je u odlučujućoj petoj partiji vodila 2:0 i treći set 9:5 i 10:8 da bi na kraju izgubila 14:12 nakon čega se više nije uspjela vratiti. Pobjeda u paru i jedna Senina pojedinačna pobjeda nisu bile dovoljne te je ukupna pobjeda otišla na stranu Slovakinja. Slovakinje su na kraju osvojile 1. mjesto dok su naše zauzele 7. mjesto. Hrvatska 2 (Nakić, Krnić) je zauzela 12. mjesto.

Stelli, nakon 24 odigrana meča u Linzu i povratka kući, predstoji samo dva dana odmora. Već u četvrtak putuje sa klupskim kolegicama u Opatiju gdje će se na međunarodnom turniru Milenij Open do nedjelje boriti za domaće i europske bodove.