DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

OBAVIJESTI

ZBOG SITUACIJE S KORONAVIRUSOM OTKAZUJU SE SVE AKTIVNOSTI U STOLNOTENISKOJ DVORANI DO DALJNJEGA. OVA ODLUKA VRIJEDI ZA SVE KORISNIKE DVORANE.

1. HRVATSKA LIGA ŽENE

  1. STK MLADOST PETRINJA 14
  2. STK STARR VARAŽDIN 13
  3. STK POŽEGA 12
  4. STK ŠENKOVEC 11
  5. STK MGK-DRAVA ŽABNIK 10
  6. STK KOPRIVNICA 8
  7. STK MIHOVLJAN 8
  8. STK VODOVOD OSIJEK 8

 

loader

KOPRIVNICA NASTUPILA U OPATIJI

Stella Šaš, 3. mjestoU Opatiji je od 25. do 28. travnja 2019. godine održan 4. Milenij Open na kojem je nastupilo pet članova Stk Koprivnica. Ove godine se opatijski turnir boduje i za europsku rang listu u kategorijama kadeta i kadetkinja te juniora i juniorki pa je nastupio i veliki broj igrača i igračica iz desetak europskih zemalja. Prvoga dana su nastupile tri kadetkinje, Valentina Piršlin, Stella Šaš i Josipa Harambaša te najmlađa kadetkinja Nika Šaš. To je sve što možemo napisati o nastupu naših kadetkinja prvoga dana. Istina, Nika je prošla grupu ali nije daleko dogurala dok ostale nisu bile ni blizu plasmanu u završnicu. Drugoga dana sasvim drugačija priča. Tina je odličnom, hrabrom igrom pobijedila tri godine stariju nositeljicu grupe Leu Brnić rezultatom 3:2, solidnu Njemicu 3:1 dok je poražena od 5. juniorke Hrvatske Ivane Grgić. Kao druga u skupini ušla je u 1/8 finala gdje je očekivano poražena od pobjednice turnira Hane Arapović. To je, do sada, najbolji Tinin rezultat u juniorskoj kategoriji, puno domaćih bodova i poneki na europskoj rang listi.

Mlađe kadetkinje, sestre Stella i Nika Šaš, prošle su svoje kvalifikacijske skupine kao prve da bi u kasnijoj fazi natjecanja (1/4 finale) međusobno odlučile koja će kući odnijeti pehar. Iskusnija Stella je pobijedila i prošla u 1/2 finale gdje je u dramatičnom meču za finale poražena 3:2 od reprezentativne kolegice iz Linza Lucije Krnić.

Dino Bali u kategoriji juniora i Josipa Harambaša u mlađim kadetkinjama borili su se u granicama svojih trenutnih mogućnosti i nisu se uspjeli kvalificirati u završnicu turnira. Dino i Josipa moraju još dosta raditi na svojoj igri da bi ubuduće bili konkurentni na ovakvim natjecanjima.

Stellin polufinalni meč je na 7:31:10

https://www.youtube.com/watch?v=BzX4YXtmtIE&fbclid=IwAR3Q6z70wZN8H4JPMNkELRcVzJBU1I4SVALB4kF3229See3SALEGdvWoWUI